Egy nőnek max hány abortusza lehet életében? Másik kérdésem: egy év alatt hány abortusza lehet?
"majd egy hónapos szextilalom van"
Csak nem gondolod, hogy aki fogamzásgátlásnak használja az abortuszt, az betartja a 4 hét tilalmat:D
Egyébként meg bármennyi. Az más kérdés, hogy minél több, annál nagyobb a veszélye, hogy kilyukasztják a méhét.
Nőgyógyászaton dolgozom, volt, aki nem tudta megmondani, de azt mondta, hogy 20 biztosan.
"Megkerdezhetem ez miert kerdes?"
Ööö, ez azért kérdés, mert kíváncsi természetű vagyok. Egyébként férfi vagyok, nem lesz abortuszom, nem kell csúfolódni. Hogy itt mennyi hülye van, az borzalom :/
Köszönöm a normális válaszokat :)
ÚJRA megkérem segítőkész embertársaimat, hogy NE bombázzanak levelekkel, a kérdésem csak elméleti jellegű volt :)
Se nekem, se utódomnak, se ismerősömnek, se rokonomnak, se boldog ősömnek nem lesz abortusza. Megértéseteket köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!