Egy dietetikusnak vékonynak kell lennie? Ti járnátok molett Dietetikushoz (akin pár kg súlyfelesleg van, nem kórosan elhízott)?
Figyelt kérdés
#molettség #doetetikus
2018. okt. 27. 09:16
1/9 anonim válasza:
Nem, nem járnék hozzá. Mint ahogy nem is jártam. A búbánatos francba elküldtem, amikor a kórházban megjelent nálam 47 kilós sovány nőnél - műtét és kemoterápia miatt voltam sovány, nem anorexia miatt - és elkezdett kioktatni, hogy nekem tartani kell a diétát, ne egyek se édeset, se zsírosat, se liszteset...stb. Hát nekem egy 165 centis nettó 90 kilós nő ne magyarázzon a diétáról és az egészséges étkezésről.
2/9 anonim válasza:
Aki pár kiló súlyfelesleget, de nem koros elhízást mond az inkább elhízott lehet (30-34 testtömeg index) , mint csak simán túlsúlyos (25-29). 50 körüli változó korú női dietetikust már nem tartok hiteltelennek, csak mert van egy kevés túlsúlya (25-26).
3/9 anonim válasza:
"nekem egy 165 centis nettó 90 kilós nő ne magyarázzon a diétáról és az egészséges étkezésről"
Ez nem az a kategória, amiről a kérdés szól.
Engem pár kiló súlyfelesleg biztos nem zavarna.
4/9 anonim válasza:
Biztos nem. Milyen tanácsot adhat, ha ő maga nem képes betartani? Bort iszik és vizet prédikál, ezt a tipust pont el kell kerulni
5/9 anonim válasza:
Nem tetszett a 95 kilós dietetikusnak, amikor mosolyogva faképnél hagytam.
6/9 anonim válasza:
"akin pár kg súlyfelesleg van"
Úgy látszik, sokan nem tudják, mit jelent, hogy "pár kg"... Azt jelenti 1-2-3-5 kiló. Nem több. A kérdés erről szól.
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Inkább azon múlik szerintem, hogy mennyire szimpatikus. Ez kb. olyan, hogy egy elhízott, dohányzó akármilyen szakember ne osszon egészségügyi tanácsokat. De ezt te döntöd el neked melyik kategória.
8/9 Ypszilon1980 válasza:
Amúgy miért kellene vékonynak lennie? Nem csak vékonyan lehetsz egészséges.
9/9 anonim válasza:
22% zsír van rajtam. BMI szerint II típusú obesity kategóriába vagyok.
Aki BMI-t használ, az nem dietetikus. Az egy divat majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!