Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Sörhas". MI az oka? Miért...

"Sörhas". MI az oka? Miért inkább férfiaknál van? Van köze a sörhöz, vagy csak a neve? Néha elképesztő méreteket ölt - és a viselője nem is nagyon elhízott. Milyen veszélye van?

Figyelt kérdés

2018. okt. 19. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2018. okt. 19. 13:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! részben megválaszoltad, de hogy miért gyakoribb a ffiaknál és hogy mi az oka, hogy veszélyezettebb számos betegségre, arra a cikkben utalt másik cikk ezt írta: "okozati összefüggéseket nem sikerült megállapítaniuk" -tehát nem tudjuk.
2018. okt. 19. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Elég sokat szenvedek miatta. Már szinte gyerekkorom óta. Kerékpározás, futás semmit nem érnek. Kimondottan hasizom torna kell, hogy célzottan lefogyj. Az úszás is a mai uszodai belépő árak mellett inkább meggondolandó dolog. Egyszerű diétával is mindenhonnan fogysz, csak épp onnan nem. Szerintem ez is genetika. Van aki kopaszodik, és van, aki pocakosodik. Érdekes, én sem vagyok holdvilág arcú, a combjaim is normálosak, de az a pocak, az hatalmas. Úgy utálom, és mégis vele kell leélnem az egész életem.
2023. júl. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!