Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért rossz a magyar egészségügy?

Miért rossz a magyar egészségügy?

Figyelt kérdés

Amikor az állam valami baromságra költ mindig előjön ez a "bezzeg az oktatás meg az egészségügy" téma.

Nem tudom, nekem még sosem volt negatív élményem a magyar orvosokkal/kórházakkal.

2018. okt. 27. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget kell várni az ellátásra. Rossz a szemed, első szemüvegedre vágysz? 3 hónap múlva megnézik.

Ki kell műteni a bölcsességfogad? Szokj hozzá a fájdalomhoz 4-5 hónap múlva kiszedik.

Random kiütéseid lesznek és bemennél a bőrgyógyra? Bocsi de túl sokan vannak ma, 1 hét múlva tudok időpontot adni. Addig rohadj bele a leprádba.

Elkaptál valamilyen fertőzést amit semmilyen forrás szerint nem kéne önkezelned? Mosolyogva megkérdezik a panaszod, ha pedig nem vérzel hazaküldenek egy cuki 3 hét múlvára szóló időponttal.

Ezek személyes példák az elmúlt 2 évből, és még csak nem is vagyok egy beteges ember.

Ja anyajegy szűrésre is szerettem volna menni, időpontot sem kaptam annyira televolt és x hónapnál előrébb nem voltak hajlandóak adni.

2018. okt. 27. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az egészségügyi dolgozó, mivel alul vannak fizetve, akik vannak azok nagyon leterheltek, ahogy előttem írta valaki, emiatt minden vizsgálatra és nem életmentő műtétre jobb esetben "csak" heteket kell várni. Ráadásul nincs gyógyszer, és sokszor a legalapvetőbb beteg ellátó felszereltségből hiány van, mint például a gumikesztyű vagy akár ágynemű. A kórházak állapotáról nem is beszélve...
2018. okt. 27. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Túl vannak terhelve a dolgozók, és bármennyire jólelkűek és motiváltak egyébként, nem bírják szuflával. Legutóbb vérvételnél odamentem "nyitásra", kb. két órát vártam és azt mondták a nővérek, hogy fejenként vagy 40 embert szúrtak meg már aznap...

Az idősebb orvosok viszont már csak gyógyszerügynökként funkcionálnak, és sajnos lemondanak a középkorú és idősebb páciensekről, nem sajnálják tőlük a romboló hatású drogokat sem. Értsd: koleszterincsökkentők, opiát tartalmú fájdalomcsillapítók, nyugtató agyba-főbe.

2018. okt. 28. 14:14
 4/4 anonim válasza:
54%

Egyszer mentem be sportsérüléssel

Azóta ha bajom van, azt amit ott csinálnak annál itthon többet tudok tenni, mert értek hozzá. Tapasztalatból.

2018. nov. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!