A mandulaműtétről mit kell tudni?
nekem pénteken lesz mandulaműtétem pesten.
altatásba kértem , de az altatóorvos aznap reggel vizsgál meg.
eddig vérvétel volt,meg mellkasröntgen,meg EKG ezeket kérte az orvos.
most beteg vagyok sajnos..szedek antibiotikumot hogy addigra meggyógyuljak-
aztmondta az orvos , hogy megműt és másnap mehetek is reggel haza.
a kérdés az lenne, hogy meddig fáj ? ébredést hogy fogom viselni ? jobb altatásba mint ébren? ez normális hogy már reggel haza küldenek ? hogy zajlik a műtét?
egyébként szívritmuszavarom van , és ájulós típus vagyok már egy vérvételtől elájulok vagy ha már csak beszélnek a vérről.
köszönöm előre is. 20/L
Mégis milyen mandulaműtét?
Jobb altatásban, mert semmit nem érzel. Igen, normális, hogy másnap hazamehetsz. Orrmandula esetében semmi nem fáj után, talán csak érzékenyebb az orrod. Torokmandulánál szokott fájni utána pár napig, de az sem vészes. Mint amikor valakinek torokgyulladása van, és nehezére esik a nyelés.
A műtét hogy zajlik lényegtelen ha altatnak, mert mint írtam, semmit nem fogsz érzékelni belőle.
Műtét befejeztével rögtön felébresztenek, az szokott szédüléssel járni. Az nekem kellemetlen volt, mert öklendeztem amikor a csövet kihúzták a légcsőből . (amikor beteszik nem érzed mert alszol már)
Nekem most volt szeptemberben mandula műtét, garatmandula. Altattak 6 napig kellett bent lennem mert belázasodtam.
Magán úton mentünk, így megmondta az orvos 90 ezer lesz a műtét + hogy 1 ágyas szobabán legyek.
Nagyon ájulós vagyok, ezt mondtam is annyira elkábítottak műtét előre sem emlékszek. Fájdalomcsillapító kellett mert nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!