Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy kiválasztott magánrendelés mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyászhoz szeretnék elmenni, de még csak most kerestem a netten és még nem tudok semmit ezzel kapcsolatban.
2017. nov. 26. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk felhívod és megkérdezed az árakat. Amúgy meg fel szokták a honlapon tüntetni a vizsgálatok árát.
2017. nov. 26. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam, egy sima vizsgálatért (megnézte a bőröm, ennyi) és felírt egy receptet, 10 ezret fizettem. Ez 2007-ben volt.

Mindenképp kérdezd meg telefonon, nincs abban semmi.

2017. nov. 26. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahol én élek, egyik magánrendelésnek sincs fent az ára. A rendelőben a várórészben van kirakva, hogy mennyi egy vizsgálat díja. Szóval érdemes telefonon felhívnod őket, hogy mennyi egy vizsgálat, mivel ez teljesen eltérő. Nyilván területileg is és orvostól is függ.

Itt írta valaki, hogy 10 éve fizetett 10.000 Ft-ot egy magánrendelésért, ahová én járok, ott pl. 7.000 Ft jelenleg egy vizsgálat. Mondjuk amiről én beszélek, az kis város.

2017. nov. 26. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Én sem találtam az oldalon árat és szintén kisvárosban lakom Orosházán.
2017. nov. 26. 17:15
 5/5 szenes43 ***** válasza:

Nálunk hirdeti magát a doktornő mivel már nyugdíjas és 6 ezer egy vizsgálat és a megfelelő gyógyszer receptje.

TB.-s is van de rá kell szánni egy 4-5 óra várakozást.Ez Budapest,peremkerület.

2017. nov. 26. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!