Vastagbéltükrözésem lesz holnap, de így nem fogják tudni megcsinálni?
ha jön az ihlet, ülj rá a budira, és gondolj egy jó nagy szószos bigmacre
végső esetben ettől nekem mindig megindul a menet
A székletlazítóknak, hashajtóknak nem pár óra után van hatásuk. Legalább is az ilyeneknek. Több óra kell, hogy kifejtsék a hatásukat. Tehát lehet, hogy pont éjjel fog rád törni majd a dolog, vagy akár holnap reggel.
Egyébként miért gondolod, hogy enélkül nem fogják megcsinálni? Hallottál már beöntésről? Ahol nekem csinálták, ott pl. szó nem volt hashajtóról, közölték, hogy este 6 vagy 8 után már ne egyek, már nem emlékszem pontosan és másnap reggel jelentkezzek és beöntéssel indul a dolog. Tehát megoldják, ne aggódj.:)
Ezen ne idegeskedj. Ahhoz hogy valami legyen több óra kell, de általában 14-16 óra is eltelhet mire lesz eredmény.
Arra számíts hogy lehet az éjszaka kellős közepén fogsz arra kelni hogy majd befosol. Simán elképzelhető.
Nem hat azonnal, sőt...
Én olyan fajtát kaptam (Citrafleet), ami két tasakos volt. Elvileg egyiket a tükrözés előtti este, a másodikat aznap reggel kellett elfogyasztani.
Délután 5-kor ittam meg az első tasakot, az első székletem meg úgy fél 9 fele volt, aztán még hajnali kettőig szenvedtem:D Másnap igyekeztem korán meginni a második adagot, hogy mire este mentem a tükrözésre, lehetőleg már ne f.ssam össze magam...:D
6 előtt elkezdődött... majdnem 6 órával az első pohár után. Tekintve, hogy most kell a második 10 tasakot meginni, nem tudom hogy fogok aludni. :D
Én reggel fél 10-re megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!