Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosnak kötelező tartani...

Az orvosnak kötelező tartani a rendelési időket?

Figyelt kérdés
Minap úgy jártam, hogy 11-től 13-ig rendelt a sebész a kórházban, aztán gondoltam, hogy szerencsém van, mert sikerült odaérnem még 12:30-ra. Hát nem volt az, mert kiderült, hogy dél körül bezárt a bazár, és elment műteni az orvos. Fura ez nekem, hogy heti 2 órát nem tudnak rászánni a rendelésre, illetve én eddig azt gondoltam, hogy ez kötelező nekik. Mi az igazság ezzel kapcsolatban?

#rendelés #orvos #rendelési idők
2018. szept. 24. 11:35
1 2 3
 21/22 Ypszilon1980 ***** válasza:

Igen, az elég ritka és fura is, mert az nem egy bevett gyakorlat, hogy a sürgős eseteket is ugyanaz végzi, mint aki ambulál is. Nálunk nem ez a rendszer van, pedig itt is akik ambulálnak, sebészek is, de a beosztás úgy van, hogy vagy csak itt vagy csak ott vagy, nincs keveredés, különben káosz lenne.

Ha meg van valami valóban sürgős eset, amihez odahívják, akkor a betegeket tájékoztatni kell. Szerintem itt az volt, hogy gyorsan lerendezte az előre odahívott betegeket és utána elment. Fura, hogy senki sem volt ott, hiszen más is esik be oda, aki nem tudja mi a szitu.

2018. szept. 26. 06:18
 22/22 A kérdező kommentje:

Voltam közben egy másiknál. Ez meg, mint kiderült ismeri apámat, és azt hitte, hogy protekcióval vagyok ott, úgyhogy megpróbált nekem valami előre hozott időpontot keresni. Egyre viccesebb ez az egészségügy, pedig tényleg csak arra vágytam, hogy úgy kezeljenek, mint az átlag beteget, de úgy látszik ez képtelenség. :D

Na nem panaszkodom, normál esetben simán várok fél évet, aztán addigra már nincs is szükség műtétre, mert ránézésre kiderül, hogy melanoma vagy sem, ami a bőrömön van, aztán kapálhatnak. Valszeg ha normál időpontot ad, akkor megcsináltattam volna magánban. Sokba fáj, de jobb, mint megdögleni...

2018. okt. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!