Ha regisztráltam plazmaadásra, akkor kötelező adni, ha véletlen meggondolnám magam?
Figyelt kérdés
Ma vettek vérmintát,1hét múlva erdmény.. időpont még nincs meg semmi,az sem biztos hogy alkalmas cagyok.2018. szept. 14. 13:24
1/6 anonim válasza:
Nem kell adnod utána. Csak, ha szeretnéd!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. szept. 14. 17:32
4/6 A kérdező kommentje:
Ismerosom lebeszelt rola,baratnom meg nagyon rosszul lett utana.
2018. okt. 1. 16:14
5/6 anonim válasza:
Én simán mennék, ha nem ájuldoznék néha a tűszúrástól egy gyerekkori trauma miatt. Igy sajna nem engedik, mert félnek, hogy elájulok közben. A plazmaferezis egyébként jóval veszélytelenebb rosszullét szempontjából, mint a sima véradás, mert csak a plazma egy része, talán 10%-a megy le, a vörösvértestek - amik az oxigént szállítják - viszont ott maradnak a véredben. Emiatt lehet jóval többször is csinálni. Lehet, hogy ismerősödnek is inkább fejben dőlt el a dolog ugyanúgy, mint nálam. Én ha tehetném biztosan nem hagynám ki. Na nem mert valami rohadt jó élmény, hanem mert megmentesz vele másokat.
6/6 Brandon41 válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés,de azért válaszolok. Tudod nem vagyunk egyformák, attól hogy a barátnőd rosszul lett tőle,te nem feltétlenül leszel rosszul,de ha mégis akkor segítenek ott neked mindig megkérdezik még plazma adás közben (a folyamat közben) is, és akkor max többször nem mész. A barátod miket mondott hogy lebeszélt róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!