Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Torkomon akadt az étel, nem...

Torkomon akadt az étel, nem megy le, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gyomrombol feljott kajamaradek (bocs, ha nem tul gusztusos), amit lenyeltem, viszont valamilyen kis darab megakadt a torkomon, nem tudom lenyelni. Levegot tokeletesen kapok, mar probaltam vizet inni de nem megy le. Nem iszonyuan zavaro, de alapbol erzem enyhen, hogy valami ott van, es nyeleskor is. Mit tegyek?
2018. aug. 25. 02:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha már lentről jött vissza, már nem tud megakadni! Inkább csak a gyomorsav marta meg egy kicsit a nyelőcsövedet, és azt érzed. El fog múlni.

Ha ez többször előfordul, akkor refluxos vagy. Este ne egyél sokat, illetve több órával lefekvés előtt vacsizzál. Feküdj magasabb párnán.

Most pedig lehet, hogy egy kis hideg tej segíthet megszüntetni a kellemetlen érzést.

2018. aug. 25. 03:27
 2/2 anonim ***** válasza:
35%
Há hozok egy partvis nyelet aszt letuszkulom.
2018. aug. 25. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!