Torkomon ragadt valami?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma este miután ettem utána egy fél órára rá vettem észre kb., hogy ha nyelek vagy erősen levegőt veszek a jobb oldalán a torkomnak egy kicsit kellemetlen érzés, mintha ott maradt volna az étel.. ez el fog múlni egy idő után? Vagy mitől jönne le onnan? Köszi előre is!2017. nov. 10. 20:49
1/4 anonim válasza:
Egyél valami szilárdat! Kenyeret például, vagy műzlit.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Próbáltam, de nem igazán segített, azon gondolkodtam, hogy csak megkarcoltam, de ki tudja :S Majd reggel kiderül, hátha! :)
2017. nov. 10. 21:11
3/4 anonim válasza:
Hogy vagy?
Szerintem elmúlt már, nem? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a kérdést! :) Igen-igen reggelre már jobb lett, még kicsit érzem, de múlogat! :)
2017. nov. 11. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!