Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymámra ragadt a bőr....

A fitymámra ragadt a bőr. Mennyek el orvoshoz? 14 vagyok.

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 17:49
 1/9 anonim válasza:
58%
Mindenképpen!
2013. szept. 12. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Az orvos hogy tudja megoldani? Érzéstelenítéssel?

Én magam nem tudom megoldani?

2013. szept. 12. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Számomra ez igy érthetetlen. Kicsit részletesebben?
2013. szept. 12. 17:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Mármint azt nem, hogy én saját magam meg tudom-e oldani, hogy ne legyen leragadva...
2013. szept. 12. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 vok. Tudod, hogy mi a fityma? Miféle bör ragadt rá, hova, hogyan? ÉRTHETETLEN számomra.
2013. szept. 12. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Kár, hogy kedves válaszolók nem értitek,ha nem is pontosan írta le.Én viszont értem és privátban fogok neki válaszolni is
2013. szept. 12. 18:23
 7/9 anonim válasza:
Elmész az orvoshoz, és ő felszakítja neked, ha jól tudom.
2013. szept. 12. 21:17
 8/9 anonim válasza:
Erdemes elmenni orvoshoz, ha evekig letapad akkor azt mar nem lehet majd eroszakkal se oldani csak szikevel, az meg csunya
2013. szept. 13. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Fityma letapadásod lehet,ezt az orvos szokta megoldani,nem is próbáld magad feltépni a bőrt róla,mert komoly gond lehet,vannak akik maguk is próbálkoztak a tapadást megszüntetni,de igen óvatosnak kell lenni,szépen meg kell próbálni hogy lehet e valamennyire ezt a bőrt kicsit lehúzni ha igen minden nap fürdéskor meg kell próbálni hátrahúzni,van aki kamilla virágos borogatással próbálkozik,vagy kenőcs segítségével,mert úgy könnyebben csúszik.

Urolgushoz egyedül is elmehetsz más tudta nélkül,csak telefonon kell időpontot kérni és jó ha van pénzed.

2013. szept. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!