Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szinte nincs vizeletem, mikor...

Szinte nincs vizeletem, mikor kell sürgősen orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
Két szem gyógyszer után erős fájdalmak közepette szépen lassan egyre kevesebb a vizeletem. Hátam, oldalam, herém fáj, a vizelet meg már el sem éri a fél litert. Ha iszok akkor utánna rögtön elfog az émelygés.
2018. aug. 1. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Most.

Bemész szépen az ügyeletre.

2018. aug. 1. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Én nem várnék tovább.
2018. aug. 1. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem értem mi van... Bevettél két gyógyszert (mit?) és azóta (mióta?) nincs vizeleted, vagy van vizeleted csak kevés (mihez képest?)? Amúgy nekem sincs sok, ebben a hőségben nem csoda.. és én is émelygek kicsit - 35 fokban előfordul..

A fájdalomra viszont sajna nincs tippem.

2018. aug. 1. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Két doxytól erős görcseim lettek, majdnem elájultam, azután egyre kevesebb a vizeletem..
2018. aug. 1. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire kiütött, akkor vissza kell menni az orvoshoz, aki felírta. Az ügyelet is lehet egy alternatíva ha nem javul (kihívod vagy bemész), bár sokmindent azok se szoktak csinálni, max beküldenek a sürgősségire (ha kritikus a probléma, akkor mentővel), ahol viszont jó ha bejelentkezés után 5-6 órával sorra kerülsz... :/

Első körben esetleg felhívod telefonon az ügyeletet, elmondod mi a szitu, hátha mondanak valami okosat.

2018. aug. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!