Gynecomastia gyanúval melyik orvoshoz kell fordulni?
Voltam háziorvosnál. Egyből úgy kezdtem, hogy gyógyszert szedek, aminek mellékhatása lehet a mellnagyobbodás. Azt mondta, akkor vsz ez lehet az ok. Úgy vizsgált meg, hogy hozzám sem ért, nem küldött sehova, csak annyit mondott, hogy álljak le a gyógyszerrel, én húztam ki belőle, hogy mégis kihez forduljak a továbbiakban. Urulógust javasolt, de beutaló elvileg nem kell oda.
Hogy mitől alakult/alakulhatott ki: finaszterid hatóanyagú gyógyszert szedtem kopaszodás ellen négy hónapig. Pár hete tűnt fel, hogy pólóban másképp állnak a "melleim", de hogy mikor alakulhatott ki, nem tudom, mert van rajtam némi súlyfelesleg és azt hittem, csak ez látszik rajtam. Csak amikor utánaolvastam a mellékhatásoknak, akkor fogtam gyanút. Pár napja álltam le a gyógyszerrel, remélem, még nem késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!