Fogta már rád orvos, hogy anorexiás vagy?
A háziorvosomnak volt mániája.
Pedig genetikailag voltam vékony, sportoltam, nem láttam magam kövérnek. Az meg, hogy valaki beteg és nincs étvágya, normális.
Hatalmas melleim is voltak.
Most 20 felett, abbahagytam a sportot, szaladnak fel a pluszkilók, narancsbőr, nem vagyok sovány. Nem vagyok már kamasz.
Pszichiáterhez is utalt, meg behülyítette a szüleimet.
Undorító, h ilyeneknl praktizálnak. Neki is mondfam, erre, "de az vagy". Irígy volt rám is ki akart csinálni, nert osztálytársa voltam a lányának.
"Orvosi kartonba örökre ott virit": orvostól függ!
Pszihiáterhez járok,gyógyszert szedek.
A házi orvosi kartonomon ott a hipohonder-pánikbeteg és sok egyéb dolog,házi orvosom még is alaposan kikérdez,ha lemegyek.Igaz,ritkán megyek,ha már nincs más lehetőség.
Én 16 éves koromig szó szerint úgy néztem ki, mint egy anorexiás, mert képtelen voltam hízni, voltam kb. 176 centi és az 50 kilót alig értem el. A háziorvosom tudta, hogy babakorom óta ilyen vagyok, a sulis háziorvos viszont csesztetett, illetve mindenki a környezetemben azzal csúfolt, hogy anorexiás vagyok, pedig a családom szerint is rengeteget ettem. Aztán 16 évesen elkezdtem hízni, kb. 56 kiló lettem, örültem neki nagyon, de akkor meg azzal jöttek az emberek, hogy miért híztam. Alapból sose foglalkoztam a súlyommal, de a körülöttem lévő emberek minden nap a súlyomról beszéltek, így 19 évesen tényleg anorexiás lettem, elkezdtem rettegni attól, hogy meghízom és lefogyasztottam magam annyira, hogy 4 hónapig nem jött meg, jelenleg gyógyulok, szinte már teljesen jól vagyok. Egyébként 14 évesen egy baleset miatt kórházba kerültem agyrázkódással, és az orvosom elküldött pszichológushoz anorexiagyanúval, pedig a nővérek mondták neki, hogy minden kaját megettem és a látogatóim is folyton kajákat hoznak nekem, ezért bármikor jönnek be, én éppen eszem. De nem érdekelte, a pszichológus meg rájött hogy semmi bajom.
Egyébként most is 56 kiló vagyok 178 centihez, pedig már 5 hónapja minden nap 3000 kalóriát eszem, és az anorexiám előtt is csak 58-59 kiló voltam, pedig akkor minden nap megettem 2 kinder maxikinget, egy kinderbuenót, 1-2 doboz csokipudingot, péksüteményeket, pizzákat, stb, ebédre meg mindenféle főtt ételt megettem.
Most 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!