A plazmaadás nagyon kellemetlen?
Figyelt kérdés
Utálom a vérvételt, régebben rosszul lettem tőle pedig nem is neztem oda. Nem tervezek sokszor plazmat adni, először egy, utána max még egyszer, de ugye 50 percig tart, és nem tudom hogy bírnám hogy addig benne van a tű a karomban... Mesélnétek tapasztalatokat, hogy milyen? Köszi!2018. júl. 4. 07:32
1/4 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak vele :D a PlazmaPonton szoktam plazmát adni és ott nagyon kedvesek, aranyosak meg segítőkészek az emberek. Aki felrakja rád a tűt az mindig megkérdezi előtte, hogy kényelmes-e a karodnak, jól fekszel-e stb.
Egyébként nem fáj soha, mert gyorsan csinálják. Viszont ez az egész plazmaadás nagyon helyfüggő, mert van ahol annyit bénáznak, hogy megleljék az ember vénáját és kb kutyába se nézik :/
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) lehet, hogy kipróbálom valamikor, csak félek azért. Rosszul nem lettél utána?
2018. júl. 4. 10:34
3/4 anonim válasza:
Ha mar a vervetelt is utalod, akkor ki ne probald ezt. A vervetel egy semmi ehhez kepest, en is donor vagyok, de en birom ezt, a vervetelt pedig meg se erzem.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Csak egy ötlet volt, hogy egyszer kipróbáljam, segíteni is meg kapsz cserébe pénzt, de nem ér ennyit aza 4000 Ft. Abban pedig biztos vagyok, hogy többször nem egészséges adni.
2018. júl. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!