Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egyes orvosok miert nem...

Egyes orvosok miert nem birjak a noket melltartoban meghallgatni, mig mas orvosok igen?

Figyelt kérdés
Most kerultem uj haziorvoshoz, es elegge meglepodtem amikor mondta, hogy meghallgatja a tudomet, es vegyem le a melltartot. Ez engem elegge zavart,mert meg nem voltam nala, ugyhogy egy tok idegen orvos volt, mellette meg elegge szegyenlos is vagyok. Nem a mellemen van a tudom, meg egy 'kivágott' melltarto is volt rajtam, es oda nem is tette azt amivel vizsgál (nem tudom mi a neve), ugyhogy nem ertem, hogy ezt miert nem lehetett melltartoba. Valaki aki orvos, vagy van orvos ismerőse,meg tudna nekem ezt magyarázni? Meg mas noket/lanyokat ez nem zavar? Csak en vagyok ennyire szegyenlos?Koszonom elore is a válaszokat. 17/l

2018. júl. 3. 13:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is fura ha valaki leveteti, velem még szerencsére soha senki nem vett ette le, mindig melltartóban hallgatnak, sőt legtöbbször a felsőt sem kell levetnem, elég csak feltűrnöm, nem mondanám egyikre sem hogy nem volt alapos, általában sokáig és alaposan hallgatnak, és a melltartóm ottléte ellenére is megállapította az egyik hogy szívzörejem van.
2019. okt. 27. 00:04
 22/22 anonim ***** válasza:
*vettette
2019. okt. 27. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!