Ha valakit kórházba visznek, hogy tudhatom meg hol keressem?
Figyelt kérdés
Bocsánat, ha valakinek ez túl àltalános vagy evidens, de nagyon sürgősen tudnom kéne hogy ha bevitték, akkor melyik osztályon van és mi van vele pontosan! Csak hívjam fel a kórházat??2018. máj. 30. 12:32
2/10 anonim válasza:
Ha van sürgősségi osztály a nálatok lévő kórházban,akkor őket hívd fel,mert a mentő odavisz be mindenkit,és onnan utalják ki őket osztályokra.
3/10 anonim válasza:
Rokonod?Mert én egyszer kerestem ugyanígy egy ismerőst(személyesen) és nem mondhatták meg,hogy melyik osztályon fekszik.
4/10 anonim válasza:
Ha nem rokonod, akkor jobb kórházakban nem adnak semmi felvilágosítást - teljesen érthető módon.
5/10 A kérdező kommentje:
Volt páromról van szó, de hiàba hívtam a kórházat, az ambulanciát és a helyi mentőket, senki nem találkozott vele. Nagyon kézségesek voltak, de nem vettek fel ilyen beteget. Engem a szlei hívtak, hogy a szakítàs óta nem eszik és emiatt összeesett otthon, de nem találni sehol...
2018. máj. 30. 12:57
6/10 anonim válasza:
Ez nem hangzik túl jól..Reméljük,hogy nem csinál semmi butaságot.
A legjobb barátjával,barátnőjével nem tudnád felvenni a kapcsolatot?Hátha tudnak valamit.
7/10 anonim válasza:
Hol laknak? Több kórház van a környéken?
8/10 anonim válasza:
A szülei nem tudják?Vagy nem egy helyen laknak?
9/10 A kérdező kommentje:
Sikerült beszélnem az édesanyjával, szerencsére nem annyira komoly, este kiengedik. Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan és ilyen sokan írtatok, itt azèrt látszik, hogy akármit is mondanak ránk, magyarokra, mègiscsak van összetartás. Még egyszer köszönöm!
2018. máj. 30. 13:19
10/10 anonim válasza:
Na,akkor nincs olyan nagy baj,szerencsére.
Minden jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!