Szerintetek, ha átlagosan nézzük, az urológiára mennyire hosszú a várólista?
Figyelt kérdés
Sajnos a héten már nem tudok időpontot kérni szakrendelésre, így nem tudom, hogy mikorra adnának, viszont hétfőre már el kellene döntenem, hogy magánrendelésre megyek-e vagy SZTK alapon. Mindkettő mellett van érvem, ellenérvem, SZTK-ban nem kellene kifizetnem több mint 10.000 forintot, viszont fogalmam sincs, mikorra tudok menni. Magánrendelésre akár már jövőhéten is mehetnék, viszont drága. Egyébként nem gondolom, hogy sürgős lenne a problémám, de én nem vagyok orvos.2018. márc. 16. 13:12
1/4 anonim válasza:
Nálunk semennyi a várólista. Ugyanis nálunk a kórházba nem kell időpont az urológiára és beutaló sem. Ha gondod van, akkor mész és kész. Max. sokan lehetnek és várni kell, de még aznap sorra kerül az ember.
2/4 A kérdező kommentje:
Az jó, én még csak nem is hallottam ilyenről. Arról már igen, hogy nem kell beutaló, de még időpont sem. Melyik városban van ez? Egyébként most néztem a kórház oldalán, ahová mennék, ott úgy írják, hogy az urológiához elég, ha a kartonozóban bejelentkezek. Nem tudom, mit takar az, hogy elég bejelentkezni. Lehet, hogy nem kell ide sem időpont? Vagy a bejelentkezés egyenlő az időpontkéréssel?
2018. márc. 16. 13:31
3/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy azt jelenti, lehet időpontot kérni, de időpont nélkül, rendelési időben is fogadnak betegeket. Jelentkezel a betegfelvételin, utána mehetsz az urológiára.
Nálunk (Budapest, X. kerület) sem kell beutaló, sem időpont.
4/4 anonim válasza:
Ha le kell jelentkezni, az azt jelenti, hogy odamész, és fogadnak, tehát nem kell időpont. Nálunk a röntgen ilyen. Nem kell hozzá beutaló, de le kell előtte jelentkezni. Az urológiára viszont odamész, beadod a betegkártyádat és szólítanak, amikor sorra kerülsz.
Viszont nem tart semeddig felemelni a telefont és megkérdezni az adott kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!