Ki és milyen módon kötelezhet pszichiátriai szerek szedésére?
Jézussom...
Nincs szétcsapva az idegrendszerem... Csak neki cseszi a csőrét, hogy 3 hete "itthon fekszem". Előtte gyakorlaton voltam. Azért nem megyek el árufeltöltőnek, hogy "kikapcsoljak".
Nincs velem semmi baj agyilag. Egyébként ő sem dolgozik, nyugdíjas.
Nincs ? "Rá támadtam és hasonlók, pedig éppen az ellenkezője colt, én kerültem sürgősségire"
LOL :D
Nem támadtam rá.... Jézus atyaúristen..
Ő állt neki ordítozni meg pofozkodni, hogyan támadhatnék rá egy 100 kilós emberre??? Ezt meg letagadja és megmondta, hogy menjek csak panaszkodni, majd megmondja, hogy én támadtam rá. Ami természetesen nem igaz. Én jelenthetném fel, ha nem az apám lenne, meg is tettem volna.
Szemenszedett hazugság, ahogy az is, hogy "nem alszom". Mert az is baj neki, hogy éjjel ec-re megyek, miközben ő egész hajnalban zajong.
Éveknóta nyugdíjas, teljesen bekattant, nem jár sehova, most hogy itthon vagyok, nagyon eszi a méreg.
De azt hittem, egyértelmű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!