Nem kapott apám már lassan 1 éve táppénzt. Mi a teendő?
Köszönöm szépen a segítséget. :) Hála Istennek egyenlőre még nem tartunk a lerokkantásnál. És igen bejelentett munkahelye van.
Azért nyúlik ilyen hosszúra ez a betegállomány mert valami daganatot találtak amit kiműtöttem de valamit elrontottak és további 2-szer meg kellet műteni és folyamatosan csak tovább tovább küldik az orvosok és a műtéti seb nem gyógyul. Egyenlőre úgy tűnik hogy ennek valamiféle baktérium áll a hátterében, de az egyik orvos mond vlamit és tovább küldi vizsgálatra és a vizsgálatot nem végzik el és vissza küldik eredmény nélkül arra hivatkozva, hogy "Ez hülyeség". Szóval most kicsit meggyűlt a bajunk az egészségüggyel. De ha minden jó megy a következő 1-2 hónapban már jobban lessz.
Sajnos a beadott papírokkal nem igazán vagyok képben, hogy ő miket intézett. De azt tudom hogy azokat folyamatosan intézik a munkahelyével.
Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!