Mit csinálnátok, ha így viselkedne az orvos?
Figyelt kérdés
Anyukámmal ugyan ahoz a szakorvoshoz járunk. Én hivatalosan is hozzá tartozom, anyukám nem. Mikor legutóbb az orvosnál jártam panaszkodni kezdett anyukámra, hogy sértő dolgokat mondott rá a röntgent kezelő asszisztensnek és ezzel őt annyira megbántotta, hogy nem fogja tovább anyukám kezelését vállalni. Anyukám mindenkivel nagyon udvarias, ezért mondtam az orvosnak, hogy biztos csak egy félre értésről van szó. Erre ma anyukám volt nála és valóban lemondta végleg a kezelését, azzal az indokkal, hogy a ÉN a lánya rondán és kioktatóan viselkedtem vele, amihez ő nincs hozzászokva. Anyukám át tud menni ahhoz az orvoshoz akihez tartozik, de én most mit csináljak? Beteg vagyok így szükségem van az ellátásra. És nem is értem ezt az egészet, mert se anyukám se én nem voltunk vele tiszteletlenek egy kicsit sem. Nem értem az egészet. Azt sem értem miért küldi el egyikünket a másik viselkedésére hivatkozva és miért keveri így a szart? Mit mondjak neki ezek után? Mit csináljak? Semmi kedvem hozzá járni a jövőben. Teljesen érthetetlen a viselkedése. Eddig olyan normálisnak tűnt azért ment át anyukám is hozzá. Tudtok erre valami magyarázatot? Tényleg maximálisan kedvesek voltunk vele mindketten.2018. febr. 16. 18:46
11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként valóban nem bízom meg már benne, de nem csak ezért. Hanem a műtétem óta először voltam nála. És bármit kérdeztem semmire nem tudott válaszolni....de nem éreztettem vele. Viszont nagyon csalódott voltam. Meg rosszul esett, hogy anyámat kezdte szidni aki mellesleg kint ült a folyosón szóval vele is megbeszélhette volna mert látta, hogy elkísért.
2018. febr. 18. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!