Marika vargas kérdése:
Le égette a kürt a hátamat mit tegyek?
Figyelt kérdés
18x12 cm felületen hozzáért a kályha kürt a hátamra,nagyon fáj ég borogatom, telefonáltam ügyeletre 10 percet hagyjam a hideg fiz alatt..de hogyan?? probálkoztam . Valami házi modszer?? Megzavarodok ! :'(2018. febr. 10. 18:58
1/3 anonim válasza:
Egyszer előtte az ujjam a tüzijátékgyertya, nem tudtam lefeküdni mert annyira égett, csak ültem a csap alatt. Eljött az éjfél nagyon fáradt voltam, elkezdtem nézni a google-on a házi praktikákat, egyetlen dolog segített. Almaecettel eláztattam egy pár réteg papírtörlőt és azzal csavartam be az ujjam. Én is alig akartam elhinni, fél óra múlva aludtam.
2/3 A kérdező kommentje:
sajnos nincs alma ecet otthon :/
2018. febr. 10. 19:10
3/3 anonim válasza:
Ekkora felületű sérüléssel ne "házi praktikázz". Irány az ügyeletes gyógyszertár, vegyél valami krémet vagy habot égési sérülésre, majd a patikus megmondja, hogy szerinte melyik a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!