Hátamat hol tudom megnézetni?
Figyelt kérdés
Ha jol hiszem akkor az ortopedia az ahol ilyenekkel is foglalkoznak.. Nem? Baromira faj jobb oldalt kb sziv magassagtol par centivel lejjeb gerintol par centire jobbra. Izomfajdalomnak tunik. Szur es most mar annyira faj hogy levegovetelnel is szur. Nehagy pozicioban tudok csak fekudni is... vilag eletemben fajt kb csak par hetig elhalvanyul neha szinte total megszunik aztan elojon. Egyszer egyik oldalt maskor masik oldalt.
Elobb vettem be 2 rubophent mert mar unom.
Mellesleg sulyzos edzest vegzek. Guggolasnal mondjuk 110 kilo van a hatamon es ugy guggolok. Felhuzasnal 130 kiloval huzok fel.. vallbol 60 kiloval nyomok, de ennyire meg sosem fajt mint most. Ma is inkabb eljottem edzesrol mert fajt, es hagytam, nem birtam.
2016. szept. 2. 21:07
1/6 A kérdező kommentje:
Tudoszuron kb fel eve voltam es nem volt semmi. Es par honapja volt egy eleg komoly lazam is es ott is rontgeneztek.
2016. szept. 2. 21:08
2/6 anonim válasza:
Menj el a haziorvoshoz es o tudni fogja hogy milyen szakorvoshoz kell elkuldeni.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj egy ideje elkoltoztunk es meg nem jelentkeztem at sehova.. Ha bemegyel itt a kozelben egy orvoshoz akkor o is tud segiteni es "at tudok jelentkezni" hozza?
2016. szept. 2. 21:29
4/6 anonim válasza:
reumatológia, kell háziorvostól beutaló
5/6 anonim válasza:
Hivd fel az orvost, es valoszinuleg rogton at tudsz oda jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!