Hipochonder vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és már vagy egy éve küszködök hasi fájdalommal. Voltam már egy csomó vizsgálaton (gastroszkópia, ultrahang, ételallergia vizsgálat, laborvizsgálat), refluxot állapítottak meg nálam, de nekem nem a gyomorom fáj, hanem az a alhasam, oldalam. Lázam, hányingerem, vér a székletemben nincs, innentől az orvos azt mondta, hogy a stressztől van. De nem érzem magam idegesnek, se stresszesnek, csak fáradékonynak.

2018. febr. 5. 17:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Magyarán csak ez az enyhe, közepes hasi fájdalmam van, semmi más.. meg rendszertelen a székletem, hol kemény, hol lágy.
2018. febr. 5. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyél lenmagpelyhet és teljes kiőrlésű kenyeret, hogy normalizálódjon a wc-zésed. Nekem is fáj a bal alhasamban egy "görcs", amit aktus, és mensi alatt is érzek, de sem a nőgyógyásznál, sem a végbéltükrözésnél nem látszódott semmi... próbálok nem gondolni rá. Ha te is ennyi vizsgálaton voltál, akkor ne aggódj :)

20/L

2018. febr. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!