Hogyan győzzem le a hipochondriámat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! En egy 20 eves fiu vagyok, es van egy oriasi fobiam. Hihetetlenul hipochonder vagyok, mar az elmult par evemben eszleltem magamon a rák osszes formajat, es rengetegszer megyek is orvoshoz is a bekepzelt dolgaimmal. De mindig azt a valaszt kapom, hogy semmi bajom. Csak ilyenkor fordul meg a fejemben mi van ha tevednek? Borzaszto egy dolog, foleg ha beirom a "tuneteimet" a googlebe... De nagyon valtozo , neha nem is foglalkozok ezzel nem keresek magamon semmi betegseget, de mostanaban rengetegszer ezen kattogok. Valaki volt mar ebben a helyzetben? Ha igen akkor hogyan gyozte ezt le? :(2018. jan. 27. 20:13
1/4 anonim válasza:
Az ilyenen a munkaterápia szokott segíteni.
2/4 anonim válasza:
Pszichoterápiával, sporttal, vitaminokkal próbálkozz! Ha nem megy, akkor nyugtató kell.
3/4 anonim válasza:
Én is ugyanebbe vagyok sajnos.
Én a hanyastol felek állandóan de emellett be képzelek 100mas betegséget magamba .
Sajnos eddig nem sikerült legyőzni ez tart már 15eve
6an megyek pszichológushoz kiváncsi vagyok mi lesz
4/4 anonim válasza:
Keress egy barátnőt ő majd lefoglal ...emelett valóban nagyon jó a munka is...nekem ezek segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!