Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan győzzem le a fóbiámat?

Hogyan győzzem le a fóbiámat?

Figyelt kérdés
Emetofóbiám van (hányástól való félelem) és ma voltam CT-n ahol a kontrasztanyagtól elhányta mellettem magát valaki és azóta nem térek magamhoz. Nyáron is volt egy ilyen eset és 1 hónap alatt tudtam visszatérni valahogy az életbe annyira féltem. Folyton hányingerem van és kezdek beleőrülni picit. :(
2017. jan. 4. 17:04
 1/5 anonim válasza:
Basszus ez necces. Akkor te nem is szoktál bulizni. Sok alkohol sok hányás. Nekem tripofóbiám van. Mondjuk az kevésbé gáz a mindennapi életben, mert nekem ha csak szimplán elterelem valamivel a figyelmem, akkor úgy jól vagyok. De nekem is ha meglátok valami sok lyukas dolgot abba konkrétan beleborzongok de nekem pár óra alatt el is múlik. Keress fel vele szakorvost szerintem.
2017. jan. 4. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Huh okés, csak nekem bezsélni is rettenetes róla, alig merem kimondani magát a szót :(
2017. jan. 4. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A kontrasztanyagtól hányt az illető. Örülj neki, hogy nem te hánytál. Ha te nem kaptál kontrasztanyagot, akkor már nem lesz semmi baj. Menj pszichológushoz, és megtanít konkrétan erre relaxálni.
2017. jan. 4. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
egyutterzek veled!! nekem ugyanez van, ugyanigy emetofobias vagyok, es fogalmam nincs mit csinaljak vele:(
2017. jan. 4. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a kontrasztanyagtól olyan hányingerem lett, hogy padlót fogtam. Kegyetlen ez a fóbia, próbálok relaxálni de nem győzöm..
2017. jan. 4. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!