Mitől éghet a hüvelyem?
A Lactacid Femina Intim lemosógélt használom kb. egy hete. Amikor a párommal szeretkezni akarunk, ég nagyon belül a hüvelyem, és utána már kívűl is ég, de úgy fáj! Tiszta vörös a külső részen,gondolom belül is olyan lehet! Nagyon félek! Már abbahagytam tegnap az intim gélt. Vajon mitől éghet a hüvelyem? Tudnátok segíteni?
Ennek a dolognak köze lehet ahhoz,hogy Canesten krémet alkalmaztam gombásodásra a hüvely külső részén?
Köszönöm a segitséget! Egy elkeseredett lány :-(
Én azt mondom hogy irány az orvos biztos ami tuti fix.
Neki ez a dolga nem fog kinevetni stb. úgyhogy ne félj!
Valami fertőzést összeszedtél. Irány a nődoki!
Tisztálkodáshoz meg használd inkább a Lactacyd habot, ilyen ovális tetejű flakonban van. Sokkal jobb, mint a gél, mert nem olyan koncentrált.
Szerintem is gomba. Nekem is ilyen érzésem szokott lenni, pokrócba telepedve szenvedtem a fotelben, annyira fájt h fel sem birtam kelni...
Szerintem ne kísérletezz vény nélkül kapható szerekkel, menj el orvohoz és majd ő ad rá megfelelőt. Meg lehet, hogy több félét is kipróbálsz mire kijössz belőle. Nekem 2 év után múlt el, nagy nehezen....
Van Canesten krém itthon, már csak hüvelytablettát kellene venni. De attól félek,hogy csak ezzel a hüvelytablettával csak még nagyobb kárt teszek ott belül, nem?
Vagy ez nem okozhat nagyobb bajt?
Próbáljam ki, és ha nem javul, menjek el a nőgyógyászhoz?
Nem tudom mi lenne a helyes döntés. SOS! :-(
Ő is használja ezt a kenőcsöt. De én külön vettem Canesten krémet, ez is jó,nem? Erre viszont az van irva, hogy egy-két hétig kell használni,hogy ne jöjjön ki ujra a fertőzés.
Mivel másabb a Combi? Ugyanaz a krém jár hozzá,nemde?
Akkor kipróbálom a hüvelytablettát, remélem segít, ha nem lesz jobb, megyek dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!