Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől éghet a hüvelyem?

Mitől éghet a hüvelyem?

Figyelt kérdés

A Lactacid Femina Intim lemosógélt használom kb. egy hete. Amikor a párommal szeretkezni akarunk, ég nagyon belül a hüvelyem, és utána már kívűl is ég, de úgy fáj! Tiszta vörös a külső részen,gondolom belül is olyan lehet! Nagyon félek! Már abbahagytam tegnap az intim gélt. Vajon mitől éghet a hüvelyem? Tudnátok segíteni?

Ennek a dolognak köze lehet ahhoz,hogy Canesten krémet alkalmaztam gombásodásra a hüvely külső részén?

Köszönöm a segitséget! Egy elkeseredett lány :-(

2010. máj. 30. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom hogy irány az orvos biztos ami tuti fix.

Neki ez a dolga nem fog kinevetni stb. úgyhogy ne félj!

2010. máj. 30. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valami fertőzést összeszedtél. Irány a nődoki!

Tisztálkodáshoz meg használd inkább a Lactacyd habot, ilyen ovális tetejű flakonban van. Sokkal jobb, mint a gél, mert nem olyan koncentrált.

2010. máj. 30. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha gombásodásra használtad a canesten krémet,akkor gondolom gombásodásod van,attól is éghet. Sőt!
2010. máj. 30. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha gombád van, az belül is van, vegyél Canesten kombit, és használd a hüvelytablettáját is. Ha nem javul, nőgyógyászhoz mindenképpen menj el. Ja, és nagy valószínűséggel a partnered is megfertőzted, ezért őt is kenni kell a Canesten krémmel, hiába nincs tünete.
2010. máj. 30. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg a lactacyd flakonján (gondolom rajta van, de ha nem, a neten megtalálod) a ph értékét. Nagyon messze van a hüvely természetes ph-jától, így a használatával elgyengíted a természetes védekezőképességedet. Összeszedtél egy kisebb fertőzést. Mindenképpen felejtsd el a lactacydot, ha mindenképpen szeretnél intim mosakodót használni, akkor válassz jobbat (pl. a Niveát, de nézz körül, neked melyik szimpatikus, csak ellenőrizd a ph-ját). Most pedig mindenképpen menj nőgyógyászhoz, hogy kikezeljék a fertőzésedet.
2010. máj. 30. 10:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is gomba. Nekem is ilyen érzésem szokott lenni, pokrócba telepedve szenvedtem a fotelben, annyira fájt h fel sem birtam kelni...

Szerintem ne kísérletezz vény nélkül kapható szerekkel, menj el orvohoz és majd ő ad rá megfelelőt. Meg lehet, hogy több félét is kipróbálsz mire kijössz belőle. Nekem 2 év után múlt el, nagy nehezen....

2010. máj. 30. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Van Canesten krém itthon, már csak hüvelytablettát kellene venni. De attól félek,hogy csak ezzel a hüvelytablettával csak még nagyobb kárt teszek ott belül, nem?

Vagy ez nem okozhat nagyobb bajt?

Próbáljam ki, és ha nem javul, menjek el a nőgyógyászhoz?

Nem tudom mi lenne a helyes döntés. SOS! :-(

2010. máj. 30. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám a heyedben, engem mindig helyre rakott. Mire kaptam volna időpontot nőgyógyászhoz, el is múlt. De az is nagyon fontos, hogy ha nem múlik el, akkor mindenképp menj el dokihoz. És a partnered is használja a kenőcsöt három napig, egyébként vissza fog fertőzni.
2010. máj. 30. 16:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Ő is használja ezt a kenőcsöt. De én külön vettem Canesten krémet, ez is jó,nem? Erre viszont az van irva, hogy egy-két hétig kell használni,hogy ne jöjjön ki ujra a fertőzés.

Mivel másabb a Combi? Ugyanaz a krém jár hozzá,nemde?

Akkor kipróbálom a hüvelytablettát, remélem segít, ha nem lesz jobb, megyek dokihoz.

2010. máj. 30. 17:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, a krém az ugyanaz, de a Kombihoz muszály megvenned a krémet is. Jobbulást!
2010. máj. 31. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!