Miért nincs olyan, hogy Frontin reklám vagy Rivotril reklám?
Szerinted? :)
Az előttem szóló meg leírta a lényeget.
Valerianabol 10et sedacur fortebol 6ot vettem, annyit nem ert mint egy 0.25 frontin. A rivcsi nekem nem valt be, nem ereztem semmi hatast, mivel fennall a frontin miatt a kereszttolerancia. De lenyeg hogy inkabb a feontin, vagy max dormicum, ez a ketto mindet uti :)
#5 a "tapasztalt, aki vegigment a fel patikan"
Utolsó, azért, mert a rivcsi (ahogy te írtad) nem azonnal fejti ki a hatását.
És te például honnan vetted ezeket a szereket? Pszichiáter által? Leírásod alapján kétlem.
Pont ezért írtam, hogy össze-vissza szedik a gyógyszereket, fel sem fogva, mekkora hülyeséget csinálnak. Amikor neadjisten tényleg szükségük lesz rá, akkor már nem hat, mert hozzászokik a szervezet és egyre nagyobb dózisra van szüksége, hogy ugyanazt a hatást elérje az illető.
Elmehetnék már kampányfőnöknek itt a GYK-n ezzel kapcsolatban, mert nem győzöm hangsúlyozni, mennyire veszélyes. Nem szeretném, ha mások is olyan sorsra jussanak, mint pl. én.
En pont az ellentete vagyok. Nem orvos altal de nem is a vakvilagba szedem. Addiktologiai ismereteim birtokaban cselekszem. A rivcsi az nekem hiaba vartam 5 oraval kesobb se hatott. Nem hibaztatom.. eloszor is lassabb a hatasmechanizmusa mint a frontinnak , masodszor pedig mindketto benzodiazepin tipusu , persze tegyunk kulonbseget alprazolam es klonazepam kozott. A lenyeg, hogy a kereszttolerancia miatt, es a dozis elegtelensege miatt volt eme tapasztalatom. :) tovabba mint irtam, midazolam sokkal hatekonyabbnak tunt, ugyanakkor azzal is fennall a kereszttolerancia, hisz az is benzodiazepon alapu. A tobbivel ellentetben azonban nem szorongasoldo, hanem kemeny altato, de ugyan mar, tolersncia mellett, ki alszik be tole? :)
"A tapasztalt, aki vegigment a fel patikan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!