Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ízületi kopásra vagy egyéb...

Ízületi kopásra vagy egyéb ízületi fájdalmakra ultrahang, lézer vagy egyéb terápia bevált valakinek?

Figyelt kérdés
Amennyiben igen,mi ill. pontosan mi volt a probléma és mit használt rá, ill. mennyi ideig?
2017. okt. 21. 02:01
 1/6 anonim válasza:
49%
Ha egyszer elkoptál azt nem lehet megjavítani.
2018. febr. 16. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nemrég bedurrant a térdem egy nagyobb cipekedés után, ráadásul pont olyan tréninget végzek már évek óta, ami nagyon igénybeveszi a térdeimet. Reumatológus MRI-re küldött, ott megállapították, hogy porcleválás és ciszta is van.

A doki azt mondta, hogy ha nem múlik el a fájdalom, akkor muszáj lesz műteni és ajánlotta, hogy szedjek valamilyen hialuron sav készítményt, az jót tehet neki.

Nagyon sok netes olvasgatás után a Hialuron Direct Plus-t választottam, nem a legolcsóbb, de sok pozitívumot olvastam róla. A ciszta szépen lehúzodott pár hét alatt és 2 hónap elteltével 100%-ra tudom terhelni a térdem tréningezés közben, mintha soha semmi baja nem lett volna! És közben MRI-vel megerősített porcleválásom van. Így szerencsére nem volt szükségem semmilyen más terápiára.

2018. márc. 5. 15:54
 3/6 anonim válasza:
Kérdezze meg a háziorvost, ő tud tanácsot adni az ügyben! Egyébként személyes véleményem szerint nyugodtan lehet vállalni a műtétet. Egyébként ez nagyon eset specifikus. Sajnos senki nem tud 100%-ig kielégítő választ adni vizsgálat nélkül. Látni kell. Van, hogy csak a műtét tud segíteni. Keresse fel az orvosát! 😊
2018. máj. 4. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a lézer /pld Bioptron lámpa/. Bevállhat az ultrahang kezelés, és a kálcium, magnézium, és II-es típusú kollagén hidrolizátum. Nekem is a térdem elkopott, és 5 évvel ezelőtt már komoly fájdalmaim voltak, és teljesen rendbe jött ezektől.
2018. júl. 3. 12:21
 5/6 Mickbro ***** válasza:

Nekem is térd kopásom van. Szedtem mindenfélét, nem sokat használtak, bár lehet, h késleltették a véget. Jelenleg nagyon szar.

Tisztelt #4-es! Milyen II-es kollagént szedtél konkrétan? Kaptál lézeres kezelést is?

2018. okt. 31. 00:49
 6/6 Mickbro ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. okt. 31. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!