Ízületi kopásra vagy egyéb ízületi fájdalmakra ultrahang, lézer vagy egyéb terápia bevált valakinek?
Nekem nemrég bedurrant a térdem egy nagyobb cipekedés után, ráadásul pont olyan tréninget végzek már évek óta, ami nagyon igénybeveszi a térdeimet. Reumatológus MRI-re küldött, ott megállapították, hogy porcleválás és ciszta is van.
A doki azt mondta, hogy ha nem múlik el a fájdalom, akkor muszáj lesz műteni és ajánlotta, hogy szedjek valamilyen hialuron sav készítményt, az jót tehet neki.
Nagyon sok netes olvasgatás után a Hialuron Direct Plus-t választottam, nem a legolcsóbb, de sok pozitívumot olvastam róla. A ciszta szépen lehúzodott pár hét alatt és 2 hónap elteltével 100%-ra tudom terhelni a térdem tréningezés közben, mintha soha semmi baja nem lett volna! És közben MRI-vel megerősített porcleválásom van. Így szerencsére nem volt szükségem semmilyen más terápiára.
Nekem is térd kopásom van. Szedtem mindenfélét, nem sokat használtak, bár lehet, h késleltették a véget. Jelenleg nagyon szar.
Tisztelt #4-es! Milyen II-es kollagént szedtél konkrétan? Kaptál lézeres kezelést is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!