Le kell bootválni az intim szőrzetet?
Hamarosan mennem kell egy alhasi ultrahang vizsgálatra, amit az urológus kért, és a húgyhólyagot fogják vizsgálni. Ehhez le kell borotválni a szőrt, vagy anélkül is elvégezhető a vizsgálat? Az orvos nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, én pedig elfelejtettem megkérdezni.
Lehetőleg olyanok írjanak, akik átestek már ilyenen, vagy az egészségügyben dolgozik.
Negyvenes férfi vagyok, nem szoktam borotválni. Az pont nem érdekel, hogy mi a divat.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem kell levágni, csak egy kicsit lentebb szokták húzatni a nadrágot, így csak a felső része látszik ki a szőrnek.
A szőr nem zavaró, csak az, ha valaki vastagon bekrémezi magát, vagy kötés van a vizsgálandó területen.
Azért arra ügyelj, hogy ne úgy menj be, hogy pukkanásig tele van a hólyagod és alig bírod tartani, mert úgy elég kellemetlen a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!