Van valami ami növeszti és erősíti a szőrzetet?
17 éves vagyok. lábamon, jól nő a szőr, erős és sötét. péniszemen, és hónaljamon is.
nagyon szeretnék már mellszőrzete, erősebb kéz szőrt és leginkább, arcszőrzetet. arcomon még csak úgymond pehely szakáll van, mellkasomon 1-2 fekete szál, bajszom helyén is csak egy két fekete szál.
van valami amitől gyorsabban és erősebb szőröm lesz?
pl. tesztoszteron tabletta, ilyesmi?
tudom hogy örüljek hogy nincs arcszőrzetem de nekem már régóta vágyam.
Ez genetika kérdés ,hogy hol és menni lesz .
A kérdezett tablettára csak felirt vény ellenében lehetne hozzá jutni .Beavatkozni a hormonok termelésében ,nagy butaság lenne .A vágyakozás csak egy dolog .Ha leírnám itt én mire vágyom,olyan szőrös lennél ,mit egy majom .
Nehogy a végén így járj! :P
A szőr már manapság nem annyira divat. Hónaljat egyre többen szőrtelenítik, ahogy a fanszőrzetet is. Illetve én higiénikusabbnak is tartom. Bajuszt, vagy szakállt nem olyan sok emberen látok, gondolok itt a fiatal korosztályra.
Én személy szerint megőrülnék, ha a kezemen hosszú, fekete, erős szőrök lennének :D Pont elég a lábam is :(
Arra vetemedtem, hogy legyantáztattam, mert már zavart. Azért a gyantára esett a választásom, mert hátha nem olyan intenzíven nő vissza. De azt kell, hogy mondjam, eléggé megbarátkoztam a lábammal így kevesebb szőrrel/szőr nélkül :D Valahogy jobban érzem magam. Az, hogy a lányoknak hogy tetszik az relatív.
Én biztos nem szednék a helyedben semmiféle gyógyszert emiatt. Várd ki inkább. Én személy szerint a szőrtől inkább megszabadulni akarok, és leszögezném vagy vagyok meleg! 19 vagyok és még mellkasomon szőr nem igazán van. És a szakállam sincs, illetve kezd nőni, már 1-2 erősebb fekete szál, de csipesszel elintézem, mert f***nak van kedve minden nap borotválni az egész arcot, pont elég a bajusz is :D
Azért gondold át, hogy tényleg szeretnél-e mindenhol intenzíven szőrt, vagy sem! Mert sokszor csak a bajlódás van vele :/
előző vagyok
Ha törlök, akkor valahogy gyakran sikerül értelmetlen mondatot összerakni :D
* és leszögezném hogy nem vagyok meleg! 19 vagyok és még a mellkasomon szőr nem igazán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!