Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha a pénisz körüli szőrzetet...

Ha a pénisz körüli szőrzetet ollóval rövidítettem le, akkor előfordulhat szőrtüszőgyulladás?

Figyelt kérdés
Amúgy mennyi idő kb, míg visszanő a szőr?

2014. okt. 29. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyulladás akkor is előfordulhat ha egyáltalán nem vágod a szőrt de persze sokkal kisebb az esély rá mint ha pl borotválnád.

Nem tudom másnak mennyi, nekem max egy hónap és visszanő.

2014. okt. 29. 08:11
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha nem borotválom, csak ollóval nyírom, akkor nagyobb vagy kisebb az esély a gyulladásra?
2014. okt. 29. 08:16
 3/8 Titkos Arisztid ***** válasza:

Teljesen lényegtelen, ha ollóval levágod, körülbelül annyira fokozza a gyulladás veszélyét, mint a hajnyírás a fejeden...

Egy gyógyszerész...

2014. okt. 29. 08:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kicsi rá az esély, ugye?
2014. okt. 29. 08:28
 5/8 csabika1971 ***** válasza:
Én is ollóval vágom, és soha nem volt gyulladás. Szerintem erre az esély ilyenkor minimális. Hacsak valaki erre nem érzékeny.
2014. okt. 29. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak rövidre vágod, a borotvához képest sokkal kisebb az esélye, hogy begyulladjanak a szőrtüszők (szinte semennyi).

Utána pár héten belül visszanő majd. Ha most vágod rövidre először, akkor kicsit talán szokatlan lesz az elején, de nem lesz vészes!

2014. okt. 29. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A lényeg a lényeg,semmilyen összefüggés nincs .
2014. okt. 29. 16:33
 8/8 anonim válasza:

Hamar visszanő.. 3-4hét de ez egyén függő.

Lehet az 2hét vagy 1,5-2hónap is.

Ha csak ollóval vágod (kisebbre) azzal nem érinted (tehát nem irritálod) a bőrt, így nem is fog begyulladni. A hátránya annyi hogy nem tudod így teljesen kopaszra nyírni a kígyót :D

2014. okt. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!