Hogyan távolíthatom el az intim helyeimről a szőrzetet?
Borotvával kezdtem, de piros, viszkető foltok maradtak a helyén és ráadásul nem is lett sima. Olvastam sokat a krémekről de mindenki azt mondja hogy nem is viszi le.
A problémám hogy hogyan távolíthatnám el onnan a szőrt úgy hogy legalább másnapig sima maradjon és ne legyen piros.
21/F
gyantát csak akkor, ha bírod a fájdalmat :)
Én borotválni szoktam. A hónom alját hetente, a farkamnál 2-3 naponta. Borotválni mindig csak borotvahabbal/borotvazselével, és utána a bőrt átkenem borotválkozás utáni balzsammal, ami bőrnyugtató hatású.
A borotváláskor ügyelj arra, hogy milyen irányba húzod a pengét, hisz az is ha rossz irányba húzod a pengét, az is okozhat irritációt, szőrtüsző gyulladást.
én gyantáztatom lent és két hétig teljesen sima :D
21/F
A csupasz nagyon férfiatlan,undorító.
Nem hiába mondják elnőiesedik a társadalmunk,hát látszik rendesen.
Bőven elég ha ollóval jó rövidre,fazonra vágod a fanszőröd.
Az intim helyen vegzett szortelenitesnel kiemeleten fontos, hogy csak a novekedesi iranyban szabad huzni a borotvat.
Ha lehet, ne borotvahabot hasznalj, hanem szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!