Nyaki ultrahang utan mikor kapom meg az erdemenyt?
Figyelt kérdés
Rogton megkapom a leletem vagy varni kell? Sztkba megyek ha ez szamit. :)2017. okt. 17. 14:19
1/3 anonim válasza:
megkapod azonnal, mert aki megcsinálja a vizsgálatot az diktálja az asszisztensnek hogy mit vizsgált épp. mekkora a pajzsmirigy meg ilyenek. és azért ott megmondja hogy ez nagy vagy éppen jó. de ha van további teendő abban az ultrahangos nem fog segíteni. de az eredményt kiértékeli
2/3 A kérdező kommentje:
Most voltunk este. A doktorno azt mondta hogy holnap jojjunk a leletert. Egyedul volt..nem tudom. De nem mondott semmi jot sajna. :( Ez van.
2017. okt. 17. 19:37
3/3 Ignis Subdialis válasza:
Fura, hogy vissza kellett menni érte, kétszer dolgoznak akkor, hiszen ott helyben nézik és jegyzik fel, hogy mi van, simán lehet is kérdezni, hogy mi mit jelent, meg általában látod is a felvételt. Mit mondtak? Egyébként én voltam ilyenen és meg is kérdeztem, hogy ebből egyébként mit lehet megállapítani, azt mondta, hogy kb. csak annyit h. ép szerkezetű-e a pm és a nyirokcsomó, de nem lehet következtetéseket levonni belőle, csak ha mondjuk göbös a pm. akkor tovább kell vizsgálni, vagy kontrollra kell járni, hogy változik-e a szerkezet, de ép és nem ép szerkezetű pm is ugyanúgy lehet egészséges vagy lehet alul vagy túlműködő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!