Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nyaki ultrahang utan mikor...

Nyaki ultrahang utan mikor kapom meg az erdemenyt?

Figyelt kérdés
Rogton megkapom a leletem vagy varni kell? Sztkba megyek ha ez szamit. :)

2017. okt. 17. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
megkapod azonnal, mert aki megcsinálja a vizsgálatot az diktálja az asszisztensnek hogy mit vizsgált épp. mekkora a pajzsmirigy meg ilyenek. és azért ott megmondja hogy ez nagy vagy éppen jó. de ha van további teendő abban az ultrahangos nem fog segíteni. de az eredményt kiértékeli
2017. okt. 17. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Most voltunk este. A doktorno azt mondta hogy holnap jojjunk a leletert. Egyedul volt..nem tudom. De nem mondott semmi jot sajna. :( Ez van.
2017. okt. 17. 19:37
 3/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Fura, hogy vissza kellett menni érte, kétszer dolgoznak akkor, hiszen ott helyben nézik és jegyzik fel, hogy mi van, simán lehet is kérdezni, hogy mi mit jelent, meg általában látod is a felvételt. Mit mondtak? Egyébként én voltam ilyenen és meg is kérdeztem, hogy ebből egyébként mit lehet megállapítani, azt mondta, hogy kb. csak annyit h. ép szerkezetű-e a pm és a nyirokcsomó, de nem lehet következtetéseket levonni belőle, csak ha mondjuk göbös a pm. akkor tovább kell vizsgálni, vagy kontrollra kell járni, hogy változik-e a szerkezet, de ép és nem ép szerkezetű pm is ugyanúgy lehet egészséges vagy lehet alul vagy túlműködő...
2017. okt. 31. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!