Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » EKG vizsgálatnál a melltartó...

EKG vizsgálatnál a melltartó maradhat ugye?

Figyelt kérdés

Sport melltartóban fogok menni és nem fogom levenni.

15/L

2017. okt. 19. 11:00
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
67%
Nem kell levenni! Egy 15 éves kislánynak vélhetően nincs akkor emlője, hogy ne lehessen a kis tappancsokat felhelyezni. Nekem volt olyan beteg, akitől külön kértem,hogy maradjon a melltartó mert láttam rajta, hogy kényelmetlen lenne neki, pláne a beteg méltóságához való jogát azért nem illik sérteni.
2017. nov. 1. 19:20
 22/25 A kérdező kommentje:
Most nagyon megnyugodtam☺ Köszönöm.
2017. nov. 24. 03:58
 23/25 sassszem ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Miért kellett ekg- ra menned?
2019. febr. 7. 12:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azóta már túl vagy rajta. Alapvetően le kell hozza venni, igen, viszont általában asszisztensnők végzik, szóval meg ha férfi is az orvos, nem előtte kell vetkőzni. Amúgy valóban előfordul, hogy magadon hagyhatod, ez függ a keszülek tipusától, a melltartódtól, és igen, a mellmérettől is. Na már most, nekem pl. meg soha nem volt szükségem ilyen vizsgálatra, de az én ici-pici melleimmel elképzelhető, hogy magamon hagyhatnám. :)
2019. okt. 26. 10:24
 25/25 Sssaszem ***** válasza:
60%
Igen, le kell vetni a melltartót. Csak úgy tud megvizsgálni az orvos.
2020. okt. 31. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!