Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » EKG vizsgálatnál a melltartó...

EKG vizsgálatnál a melltartó maradhat ugye?

Figyelt kérdés

Sport melltartóban fogok menni és nem fogom levenni.

15/L

2017. okt. 19. 11:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Rendben... :|
2017. okt. 19. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
nyugi! túl leszel rajta,és utólag már lehet nevetni fogsz ezen az aggodalmadon.
2017. okt. 19. 11:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Tüdőszűrőt sem igazán várom. Na mind1.
2017. okt. 19. 12:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak azzal lennék elfoglalva, hogy látják-e szivvizsgalat közben a melleimet! Akkor sokkal fiatalabb lennék és nem lenne rossz a szívem.
2017. okt. 19. 13:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mindenhol ugyanolyan-e az EKG-s kütyü, de amikor nekem csinálták, egy kb. 25 cm széles hosszú szalagszerű valamit tettek rám, azon belül voltak a fém érzékelők. Elég súlyos és nem egy hajlékony dologról van szó, úgyhogy azt biztos, hogy nem tudják betenni melltartó alá.

Hidd el, a legkevésbé a te melled érdekli a vizsgáló orvost.

2017. okt. 19. 13:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, akkor te már valami nagyon modern helyen lehettél, mert elvileg a bokáidtól elkezdve sok helyre tesznek több "tappancsot" (én csak így hívom), tele drótokkal.

Kérdező, neked már válaszoltam. Annyit még hozzáteszek, hogy a saját kollégám, akivel nap mint nap munkakapcsolatban voltam, ő volt a munkahelyi orvos is, aki az éves ellenőrzést végezte. Nna, az tényleg ciki.

De votam EKG-n több helyen is, legutóbb kb. két hónapja. Nem szeret ez ember meztelenkedni, de ha muszáj, akkor muszáj. Kamasz vagy, ennél még sokkal többször le kell vetkőznöd életed során orvos-orvosok előtt. Sajna nem kívánságműsor. :/

2017. okt. 19. 14:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az Onkológiai Intézetben voltam, de igen, eszembe jutott, hogy a bokámra és a csuklómra is raktak ilyen akkumulátor-csipesz szerű valamiket, meg azt a hosszú nehéz valamit, ami szélesebb, mint egy "Miss Szépségverseny Győztes" szalag, csak nem ér körbe. :)
2017. okt. 19. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Le kell venned, másképp nem tudják megcsinálni. A doki nem a melled fogja nézni, hanem a vizsgálat elvégzésére fog koncentrálni.
2017. okt. 19. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem hinném hogy ők a kis deszka melleid élvezésével lesznek elfoglalva , viszont ha ezt akarod akkor hozzám jöhetsz , én nem válogatok :D
2017. okt. 20. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Amit a csuklóra meg bokára raknak, azok a végtagi elvezetések-
2017. okt. 20. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!