EKG vizsgálatnál a melltartó maradhat ugye?
Sport melltartóban fogok menni és nem fogom levenni.
15/L
Nem tudom, hogy mindenhol ugyanolyan-e az EKG-s kütyü, de amikor nekem csinálták, egy kb. 25 cm széles hosszú szalagszerű valamit tettek rám, azon belül voltak a fém érzékelők. Elég súlyos és nem egy hajlékony dologról van szó, úgyhogy azt biztos, hogy nem tudják betenni melltartó alá.
Hidd el, a legkevésbé a te melled érdekli a vizsgáló orvost.
15-ös, akkor te már valami nagyon modern helyen lehettél, mert elvileg a bokáidtól elkezdve sok helyre tesznek több "tappancsot" (én csak így hívom), tele drótokkal.
Kérdező, neked már válaszoltam. Annyit még hozzáteszek, hogy a saját kollégám, akivel nap mint nap munkakapcsolatban voltam, ő volt a munkahelyi orvos is, aki az éves ellenőrzést végezte. Nna, az tényleg ciki.
De votam EKG-n több helyen is, legutóbb kb. két hónapja. Nem szeret ez ember meztelenkedni, de ha muszáj, akkor muszáj. Kamasz vagy, ennél még sokkal többször le kell vetkőznöd életed során orvos-orvosok előtt. Sajna nem kívánságműsor. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!