V1R46 kérdése:
Ha valakinek amputálják a karját, megtarthatja ha akarja? Mondjuk van rajta valami művészi tetoválás, vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2017. aug. 10. 12:48
1/12 anonim válasza:
dehogy, biohazard - biológiai hulladék,
2/12 anonim válasza:
Ha valakinek amputálják a karját, az el lesz keseredve, s nem ilyen idióta dolgok fogják lekötni a figyelmét.
Egyébként nem.
3/12 anonim válasza:
Ez mégis hogy jött? Valószínű, hogy ha amputálni kellett az már nagyon tropa volt, szóval maga a tetkó sem látszana rajta, mert mondjuk el lenne fűrészelve, átdarálva, nincs benne keringés. Megy a kórház hamvasztókemencéjébe. Meg mégis hogyan tartanád meg? Hogyan adnák oda? Súlyosan fertőzésveszélyes. Nem, nem tarthatná meg.
4/12 anonim válasza:
Elég morbid gondolataid vannak, amit ráadásul ki is írsz ide. Kérj hozzá formaldehidet is. Biztos adnak. Aztán nézegesd a polcon egy nagy 5 literes dunsztosüvegben a művészi tetkót!
5/12 anonim válasza:
Persze, kérésre a nővérkék be is keretezik, és kötnek rá egy piros masnit, aminek mindenki nagyon örül. Az orvos, és a beteg egyszerre kacagnak az átadásnál.
7/12 anonim válasza:
1:40-től beszél róla (angol)
https://www.youtube.com/watch?v=xOXGmVrLWDg
Tulajdonképpen ha a végtagban nincs semmilyen veszélyes fertőző cucc és elég erőszakosan ragaszkodsz hozzá, pár országban lehetséges.
8/12 anonim válasza:
4-es vagyok.
A videót nem néztem meg, mert nem szeretek levágott karokat nézegetni,gondolom arról szó. Csak arra reagálok, amit írsz utolsó válaszoló. És mi lesz a végtaggal? Elfonnyad? Azért hülye a kérdésem, mert tényleg nem néztem meg a videót, viszolygok minden ilyentől. Viszont érdekel, hogy akkor hogyan tartósítják?
9/12 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés, vagy valami teszt, hogy hányan ugranak rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!