2-3 napja nincs székletem de mért?
Figyelt kérdés
hiába nyomom nem jön semmi de fingok2010. máj. 23. 08:36
1/11 A kérdező kommentje:
teljesen félek hogy valami bajom van
2010. máj. 23. 08:45
2/11 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyesmi lenni, amikor nem eszek, vagy csak nagyon keveset, pl. tegnap, ma bezabáltam, és már mennem is kell.
3/11 anonim válasza:
első vagyok, és ilyenkor nekem a hullahopp karika megmozgatja a beleket, és az is segíthet ;) De ha továbbra sincs, talán jobb lenne megmondani az orvosnak, addig se erőltesd, mert csak rosszabb lesz
4/11 A kérdező kommentje:
de multkor is volt ilyen mert ugye 4-5 napig nem voltam wc-n azt most gondolom nem jön több nem? azt ha emészt nem?
2010. máj. 23. 09:28
5/11 anonim válasza:
Nos a "kakálni kell" érzés akkor van, ha eléri a végbeledben a megfelelő súlyt a cucc és beindulnak a megfelelő idegi reakciók. Ha nem indulnak be, az azért van, mert nincs meg a súly vagy más defekt (pl fertőzés, gyulladás stb) okoz székrekedést. Ha tejre nem vagy allergiás, igyál egy litert (elosztva, óránként néhány decit, nem lényeg, ha nem szereted, akkor is) és várj még egy napot. Ha nem indul be, akkor tekintsd át, miket és mennyit ettél. Nem biztos amúgy, hogy kóros, de ha a 4. nap után sincs, akkor orvos.
6/11 A kérdező kommentje:
ja értem de tejet utálom kiskoromban egyszer kihánytam szal azota utálom.De ugye nem lehet vmi baj mert semmi nem fáj sportolok is egész nap bicikli erdöben
2010. máj. 23. 09:35
7/11 A kérdező kommentje:
az orvos mit csinálna?
2010. máj. 23. 09:37
8/11 anonim válasza:
Egyél sok szilvalekvárt vagy egy nagy adag kávét kevés cukorral, az ha nem f0sat meg , akkor semmi. Amúgy vagy keveset eszel vagy olyan sz@rokat, amitől nem bírsz normálisan wczni.
9/11 anonim válasza:
Nekem van amikor 1 hétig nincs (nagyon ritka!)
10/11 A kérdező kommentje:
most már jött és üditöket szoktam szénsavas
2010. máj. 23. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!