Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nincs székletem már 3...

Miért nincs székletem már 3 napja?

Figyelt kérdés
Minden nap szokott lenni, sőt ha sokat eszem kétszer is. De most három napja semmi, sőt nem is kell. Nem változotattam semmit az étrendemen, sok gyümölcsöt eszek. Vizet pedig mindig sokat iszok kb 3 litert. Mitől lehet? És mit tehetnék ellene? A mézes tejtől eddig mindig rohannom kellett a vécére, most attól se. 21/L
2011. júl. 4. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kávét. Ha az sem segít, be kellene szerezni valami könnyebb hashajtót (laktulóz pl.), nehogy robbantani kelljen...
2011. júl. 4. 20:41
 2/6 anonim válasza:

Lehet idegesség, vagy változott valami az életstílusodban..megszünt a rendszeresség vagy ilyenek.

A citromfűből főzőtt tea remek.Ajánlanám a grapefruitot(enni,inni)!

Egyik barátnőm kislányának 5 napig nem volt, kapott kamillateát...igencsak hatásoso volt.

További tapasztalatból ajánlhatom: mustármagot forró vízzel forrázd le , mikor kellően erős, idd meg.

Ha szereted a gyümölcsöket a már említett grapefruit mellett a szilva ( -lekvár+tej=durvahatás).

Hirtelen ennyi. :)

2011. júl. 4. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi! Ezek közül hirtelen csak szilvalekvár és tej van itthon. Egyem és igyam külön külön?
2011. júl. 4. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

káposztalé

igyál meg egy fél lityit.

csak gondoskodj arról hogy a wc ajtó nyitva legyen és ne legyen útközben gyerekjáték vagy görkorcsolya.

2011. júl. 4. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
A szilvalekvár+tej nem használ. (legalábbis még nem) A többit csak holnap tudom kipróbálni. Köszi mindenkinek a választ! :)
2011. júl. 4. 21:05
 6/6 anonim válasza:

Ha napok múlva se jön össze,menj el orvoshoz. De addig is próbáld ki a feljebb írtakat.

Ha a kipróbált nem használ,akkor esélyt kell adni a többinek is.

Ne csüggedj, majd lesz valami. :)

2011. júl. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!