Milyen nyugtatok kozul lehet valasztani?
Masodik agyhartya daganat mutet elott allok...3eve volt az elso,es akkor felirtak nekem xanaxot...nagyon nehez volt a felepules,sokat sirtam azt se tudtam hogy miert..le allitottam a xanaxot es probaltam nehezen de sikeresen vitaminokkal gyogyteakkal helyettesiteni...es most talaltam egy cikket amiben irjak hogy ezek pont a megvonas tunetei lehettek!Nem szeretnek megint annyit(7 honap)szenvedni...Lehet a korhazban gyengebb vagy NEM olyan nyugtatot kerni amihez ilyen gyorsan hozzaszokik a szervezet??
Vagy igy is ugyis ilyen nehez lett volna(lesz)a felepules??? :(
Minek kell egy agyhártya-műtéthez nyugtató?
"Masodik agyhartya daganat mutet elott allok..." - akkor valamit nagyon jelezni akar a szervezeted, amit nagyon nem akarsz tudomásul venni... Lehet, hogy ideje lenne leülni beszélgetni magaddal...
2. esnek irom
A daganatot nem mi választjuk, ha nem tudsz segiteni ilyen hunbuk szarokat ne halandzsázz beteg emberek kérdése alá.
Bocs az off-ért. De nem birom az ilyet.
Kulonben pedig olvasd el rendesen a kerdest,nem a mutethez adjak a nyugtatot hanem a felepuleshez.....
Koszonom azoknak akik a kerdesemre probalnak valaszolni!!!
Akkor felépüléshez minek kell, abban sincs több logika...
#3: "A daganatot nem mi választjuk, ha nem tudsz segiteni ilyen hunbuk szarokat ne halandzsázz" - miért, a daganatot nem a saját szervezetünk hozza létre? A gonosz daganatmanók csempészik oda éjjel?
Kepzeld 3 eve sem magamnak irtam fel a nyugtatot hanem a dokik...
Soha nem kivanom neked,hogy ateld....bar ahogy irsz,gondolom te tudnad a miertjet.. En nem iszom alkoholt még mertekkel SEM!!!Nem dohanyzom,nem kavezom,amennyire az anyagi helyzetem engedi az etkezesre is figyelek.... Még a hely ahol elek is egeszseges hely....szeretem a gyogyteakat es vitaminokkal potolom amit maskepp nem tudok az etrendemmel bevinni!Boldog anyukaja egy 21honapos kisfiunak egy boldog hitre nevelo apukaval az oldalamon!Sajnos nem latom hol lenne a hiba amit meg kene talalnom...Ha esetleg a multban vagy a gyerekkoromban kene keresnem,sajnos a multat nem valtoztathatom meg......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!