Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi történne velem ha nem...

Mi történne velem ha nem sikerülne megölni magamat?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy megpróbálnám de nem sikerülne. Ha ellátnak hazamehetek és újrapróbálhatom ha akarom? Vagy ellátás nélkül hazamehetek? (16)
2017. ápr. 30. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
elvisznek pszchihiátriára és befektetnek kitudja mennyi időre!
2017. ápr. 30. 15:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Ó komolyan? És ha mondjuk én nem akarok bemenni? Erőszakkal bevisznek? Én úgy hallottam megígértetik hogy nem csinálja többet és kész.
2017. ápr. 30. 15:55
 3/10 vfghz válasza:
Fiatalkorú vagy,nem hiszem hogy csak úgy hazaküldenek.
2017. ápr. 30. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Rosszul hallottad barátom! Senkit nem érdekel, hogy te mit akarsz! Nem vagy 18 éves és nem ígértetnek meg veled semmit! Befektetnek kivizsgálnak utánna majd lesz ami lesz! Ha kicsit előrébb megyünk még szüleidtől is elvehetnek amiatt mert neme megfelelően nevelnek! Szóval ne próbálkozz ilyesmivel én azt tanácsolom! Sajnáltatni meg ne akard magad! Nem így kell!
2017. ápr. 30. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosság a leggyávább és a legönzőbb megoldás a világon.

Valszeg az lesz amit mondtak elsőre is.

De meglehet hogy komoly sérülésed lesz ami az egész életedre kihat. Pl. állandó figyelem vagy kezelés kell és azért nem engednek haza.

Ha nem, akkor nem csak téged fognak pszichiátriára vinni hanem azokat az embereket is akiket érintett.

Pl. a szüleidet, hozzátartozóidat, szemtanúkat, úgymond "elkövetőket", átlag munkás embereket akik megtaláltak stb..

Menj már most szakemberhez ha ilyen hajlamaid vannak.

16 évesen meg hülyeség azon gondolkozni hogy öngyilkos légy-e.

Nem kizárt hogy tényleg vannak olyan problémák amik között tényleg az öngyilkosság tűnik a legjobb választásnak, de nem.

2017. ápr. 30. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:
A szakemberek általában magasról tesznek a hozzájuk járókra.
2017. ápr. 30. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor nem megfelelő szakemberhez jársz!
2017. ápr. 30. 17:33
 8/10 A kérdező kommentje:
nem járok egyhez sem pont ezért.
2017. ápr. 30. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a baj.

Nem tudom mi miatt vannak ilyen hajlamaid, de keress segítséget.

2017. ápr. 30. 19:31
 10/10 anonim válasza:
Menny el afganisztánba ott biztos nem éled túl. (Persze nem kell komolyan venni)............... Inkább éld az éled!!!!!
2017. júl. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!