Tudtok ajánlani megbízható, kedves házi MAGÁN gyermekorvost Zuglóban? /Esetleg a közelben/
Más kerületből költöztünk ide Zuglóba, illetve több helyen laktunk már. De ilyet sehol nem tapasztaltam, hogy állandóan azt mondják: ne menjünk a beteg gyerekkel, majd csak 2 nap múlva, mert rengetegen vannak, és nincs időpont.
Ja, hát 2 órás rendelési időbe nem is sok gyerek fér bele, tehát nem csodálkozom. Akkor telt be a pohár, amikor nemrég a fiamat azonnal operálni kellett. Akkor is felhívtam az orvosát, hogy 39 fok feletti a gyerek láza, nem tud enni, egyfolytában hány és rosszul van, kértem, fogadjanak minket sürgősen, mert nagy baj van. Válasz: Hát, csak holnap lesz időpont, de sokan lesznek előttünk, mert már sokat előre jegyeztek. Még aznap, interneten kerestem egy orvost, aki házhoz jött, nyilván nem ingyen, de nem is baj. Azonnal kórházba küldött minket és másnap kora reggel a ct után megműtötték a fiamat, majd az intenzív osztályra került. Nem tudom, ez milyen divat itt, hogy 2 órákat rendelnek, és nem is fogadnak, majd csak valamikor, napok múlva. Máshol van délelőttös, azaz 4 órás rendelés, illetve délutános/esti rendelés, pl. 13-19 óra között. Ez lenne a normális. Zuglóban, Újpalotán keresek tehát olyan gyermek házi orvost, aki baj esetén is látogatható, akár telefonon is elérhető, akár házhoz is jön, stb. A múltkori dolog után már nem érdekel, hogy mennyi az összeg, amit fizetnem kell. Csak legyen egy orvosa a gyereknek. Köszönöm a válaszokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!