Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudtok olyan magyar- német...

Tudtok olyan magyar- német online fordítót ami 100%ban megbízható?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha valamit beirok magyarul akkor tényleg azt a szót írja ki amit jelent. Házihoz kellene

2015. jan. 3. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát a szomorú hírem, hogy ilyen NINCS. És nem is hiszem, hogy lesz. A különböző népek, eltérő gondolkozása miatt.

Nem lehet nagyon sok mondatot lefordítani, pusztán a szavak ismerete alapján. Össze is kell rakni, ami nem egyszerű feladat.

Szótárt tudok neked "megbízhatót" kezdő szinten és haladó szinten, de az német.

Szövegeket viszont egyik sem fordít.

2015. jan. 4. 09:51
 2/4 A kérdező kommentje:
És melyik az,ami azerinted megbízható? Melyikre gondoltál? :)
2015. jan. 4. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

kezdő szinten a "német alapszókincs" oldalán van ilyen funkció

illetve a szotar.magyarnemet.hu, de ez nem 100%-ig megbízható ezért szoktam a kettőt kombinálni.

Haladóknak pedig a duden német szótárt ajánlom. Németek csinálták, kiir róla mindent, a szó gyakoriságát, példamondatokat...stb.

2015. jan. 4. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, amelyik 100%-ban megbízható. Kezdő vagy haladó szinten pedig, szerintem az már egészen más kérdés. De én ilyen szinten sem tudnék tökéleteset ajánlani.
2015. jan. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!