Mennyire súlyos a kezem állapota?
Figyelt kérdés
4 napja szétdurrant a kezembe a boros üveg.. szétvágta a kezemet, átvágta a feszítő inamat, 2 eret, és pár ideget is.. most gipszbe van a kezem, de eléggé félek hogy nem fogom tudni rendesen használni az ujjaimat/ kezemet normálisan..2010. máj. 13. 17:49
1/8 anonim válasza:
Nem hangzik jól. Ezek semmitmondó adatok. Ha leírod, pontosan mi sérült, meg lehetne mondai, de ezt nyilván még az orvosok se látják teljesen át.
2/8 A kérdező kommentje:
a jobb kézen kb. 3x4 cm átméröjü lebenyezett seb dorsalisan a III-V-ös MP izületek magasságában. A seb a gyürüsujj vonalában a legmélyebb , a seb alapja a feszítő ín, melyből kb. fél cm hosszan részben tangencionálisan egy índarabka hiányzik, az ín folytonossága radiálisan megtartott de ulnarisan az ín csaknem teljes egészében átmedszödött..
ezt a kórlapomról másoltam!
2010. máj. 13. 18:17
3/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire súlyos, de jobbulást.
4/8 anonim válasza:
Namostakkor: ezek szerint nagy ér nem sérült, ez jó. Idegekből is csak kisebbek sérülhettek, mert a nagyobbak mélyen vannak. Ez annyit jelent, h vsz. a bőrödön azon a területen nem vagy furán fogod érezni az érintést/hideg-meleget. De ez nem nagy baj. Az ínból is megmaradt kb. a 30-40%-a, ami ha nem erőlteted és nem szakítod el, bőven elég a normál kézmozgáshoz és élethez. Más nem sérült? Hogy lehet, h a kézhátad sérült, ha a kezedben volt az üveg?
5/8 A kérdező kommentje:
ugy hogy szorítottam az üveget és amikor szétrobbant akkor ökölbe ugrott a kezem..gondolom így
2010. máj. 13. 18:44
7/8 A kérdező kommentje:
am kösz szépen a választ :)
2010. máj. 13. 19:33
8/8 A kérdező kommentje:
várom a további válaszokat ! előre is köszönöm!
2010. máj. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!