Lehetnek súlyos szövődményei?
A nagymamám (72 éves) tüdőgyulladást kapott. Most kórházban van, ahol gyógyszereket kap.
Otthon mindig csinál valamit, takarít vagy főz és nagyon gyakran süt nekünk, szóval a korához képest egészséges, viszont túlsúlyos és ezért gyenge a szíve.
Milyen szövődményei lehetnek a tüdőgyulladásnak?
Volt láza, de már nincsen. Viszont nagyon be van rekedve és nem érzi jól magát, keveset eszik. Mennyi idő kell ahhoz, hogy meggyógyuljon? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :(
a tüdőgyulladás veszélyes,főleg idős korban de antibiotikummal,fekvéssel át lehet vészelni.
ha jól emlékszem én olyan 2 hét alatt helyrejöttem,suliba is jártam de több mint egy hónapig köhögtem utána.
nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni,a kórházban gyógyszereket kap és figyelnek rá.
imádkozz érte,hogy meggyógyuljon.
Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!Az a lényeg,hogy szedje a gyógyszereket és ne hagyjátok legyengülni.Akár az ágyban mozgassátok,tornáztassátok,mert ilyenkor az a legveszélyesebb ha az ágynyugalom miatt trombózist kap.
De bízzatok az orvosokban,nővérekben,kérdezzetek,mit lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!