Mit gondoltok? Az esés miatt lehet, vagy más oka van?
Január első hetében volt egy kis balesetem itthon úgy este 11 körül. Átmentem a saját szobámból a bátyáméba, hogy feltegyem tölteni a hordozható töltőt. Mikor felálltam, elszédültem és feketén láttam. Megpróbáltam megkapaszkodni az ajtófélfában, de nem volt erőm hozzá. Keresztül estem a lépcsőház egy kiálló részén rá a lépcsőkre, onnam pedig legurultam a lépcső aljára. Szerencsére nem emlékszem az egészre, csak arra, hogy éreztem amikor bukfenceztem és amikor csúsztam le a lépcsőn. Az alján tértem magamhoz, szörnyen fájt a derekam a nyakam egy része, a kezeim, a vádlim, a combom és a térdem. Ott, a lépcső alján kezdtem el érezni a fájdalmat és ordítottam. Semmit sem hallottam, alig láttam (azt is feketén) és össze voltam zavarodva. Felkeltek a szüleim, kijöttek és beszéltek hozzám, hogy mondjak valamit. Próbáltam beszélni, de csak meredtem előre és nyöszörögtem. Nem tudtam megmozdulni, hiába próbáltam. Apa mondta, hogy mondjak valamit, mert hívja a mentőket különben. Nagynehezen kinyögtem szavakat, hogy fáj és nem tudok felkelni. Segítettek, hoztak nekem széket amire leülhettem és próbáltak észhez téríteni. Mentőt végeredményben azért nem hívtak, mert apa arról volt meggyőződve, hogy le akartam menni és csak az utolsó lépcsőfokokon csúsztam el,de ez csak másnap derült ki. Anya mondta neki, hogy nem, hanem keresztül estem 1-2 métert és utána gurultam, mert ő hallotta a puffanást és a nyöszörgésem. Nem lett nagyobb bajom, csak zúzódások, amik 2-3 hónap alatt rendbe is jöttek. A kérdésem az lenne, hogy járni tudok rendesen, meg futni is, viszont az utóbbi időben már nehezebben illetve leguggolni és behajlított lábbal csinálni valamit nem megy, mert fáj. Lehet, hogy van hozzá köze és csak most jött elő, vagy más lehet a baj? Illetve szerintetek mi lehet vele? Tapintásra más mint a másik térdem, sokkal. Eltörve tuti nincs, de a különbséget csak úgy 1-2 hete vettem észre, mikor elkezdett fájni.Eltörve tuti nincs, de a különbséget csak úgy 1-2 hete vettem észre, mikor elkezdett fájni. Van ötletetek, hogy mi lehet vele?
Orvoshoz szeretnék vele menni, ha nem múlik el hamarosan.
16/L
Szia!
Elképzelhető, hogy emiatt van, de mivel nem vagyok orvos, én is csak azt tudom mondani, hogy menj el vele orvoshoz. (bocsánat a szóismétlésért)
Jobbulást!
Szia!
Gyanítom,hogy az lesz,ugyanis mostmár akkor is fáj,ha csak felállok a székről vagy ha felemelem a lábam.Most is be van kötve,pihentetem,de érzem,hogy olykor-olykor belenyilal.
Semmi gond,most vettem észre csak,hogy én is 2x írtam le egy mondatot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!