Ezt tényleg megtehetik az orvosok?
Ma dél körül ömleni kezdett a vér az orromból. Mire odaértünk a kórházhoz (ami volt egy minimum 20 perces út) nagyon sok vérem elfolyt, de szerencsére már kezdett lecsillapodni mire odaértünk. Gyorsan be is jelentkeztünk a fül-orr-gégészethez, ahova 5 perc múlva be is hívtak.
Nos mielőtt leírnám hogy mi volt odabent, leszögezném hogy háromszor sütötték el az orromat, de már nem emlékszem/emlékeztem hogy milyen volt csak arra hogy nem használtak érzéstelenítőt és hogy nagyon borzalmas volt.
Szóval bementem, és két nő volt ott, az asszisztens és az orvos. Leültettek, adtak egy zsebkendőt hogy fújjam ki az orrom, természetesen ettől úgy kezdett ömleni a vér mintha dézsából öntenék. Felmérte hogy mi a helyzet, és miután nagyjából elállította a vérzést, azt mondta hogy el kell sütni. Én meg már ösztönösen mondtam hogy jaj ne csak azt ne, de akkor már kapcsolta is be a gépet. És itt jönne igazából a kérdésem: Az orvos elsütheti úgy valakinek az orrát hogy nem használ érzéstelenítőt? Mert ezt a kínok kínja átélni hatszor egymás után.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tipped az érzéstelenítésre?
Szúrás? Jobban fájt volna, mint az égetés.
Feszíni? Visszafolyt volna a vérrel együtt, nulla hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!