Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megtehetik az orvosok?

Megtehetik az orvosok?

Figyelt kérdés
2011 május 1-jén eltört a kezem,még aznap bementem a xy korházba ahol anyit montak,hogy 1hónap gipsz.Másnap elmentem a háziorvoshoz,hogy leadjam a leleteim közbe megnézte a röntgen felvételem,elégé húzta a száját és monta:Ezt műteni kel.. 7.-e körül mentem visza a korházba kontrolra közbe montam a dokinak,hogy mit is javasolt a háziorvos..Egy jó nevetés let a vége,majd egy beszolás:A tetkói is ugyan ugy meglátszodnak én bisztos nem fogom megnűteni!Kaptam egy új gipszet,közben aznap utaztam nyaralni tőlünk 300km-ere.Este éreztem,hogy szétroban a kezem.Letéptem magamrol a gipszet majd másnap elmentem az otani k.házba.Megröntgeneztek és azonal meg is mütötek.Már 7hete kb. van 2drot a kezembe amit már 1hete ki kelet volna veni.Iszonyatosan fáj a kézfejem,de az iteni orvosok gyógyszert irnak ki,müteni egyikük sem hajlandó.300km-ert nem olyan egyszerü utazni és elég költséges is!Mit tegyek???
2011. jún. 21. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

menjél szépen haza, be mész a kórházba, mondod neki hogy ez neked nagyon fáj, és leszarod a tetkót, valaki műtsön meg. Olyan nincs hogy egyik orvos se foglalkozzon veled, legfeljebb egy kis pénzt is adsz neki, akkor biztos azonnal kezdenek veled valamit.

A párommal sem akartak igazán foglalkozni, de a végén csak megműtötték, egy kis jutalom fejébe. Szégyen ami manapság van a kórházakban.

2011. jún. 21. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:

húha, hát, nem irigyellek!

talán vissza kéne menni a háziorvosodhoz, ő biztosan tudna ajánlani valakit, akit ismer, és megműtene, ha még szükséges, és beutalna hozzá.

kérj kölcsön pénzt, ha épp nincs, vagy adj el gyorsan valamit, tv-t, bútort vagy bármit, az egészséged legyen a legfontosabb!

2011. jún. 21. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen bunkó orvosokat! Azért nem akarnak megműteni mert tetoválásod van? Szépen fordulj a kórház betegjogi képviselőjéhez! Nem pénzt kell adni nekik, hanem perrel fenyegetőzni.
2011. jún. 21. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nem teheti meg. De nem hiszem, hogy 300 km-ernél közelebb nincsen jobb kórház mint ahol ez a bunkó orvos dolgozik.

Kérdezgess utána.

2011. jún. 21. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ithon vagyok egyébként hát téleg nincs mit teni feljelentem a korházat nálam az 100% hogy egy vasat se adok a dokinak,hisz van tb kártyám és alapbol elég szépen keresnek a dokik ne az én havi 30ezremből akarjanak meggazdagodni.
2011. jún. 21. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Irány a betegjogi képviselő! Nehogy pénzt adjál már neki, hogy foglalkozzon veled! Alapból ezért kapja a fizetését! Hívd fel a betegjogi képviselőt, kérj időpontot, és menj be hozzá! Ne hagyd annyiban a dolgot! R0hadék az orvosok többsége, csak sajnos kevés kivétel akad köztük, aki normális!
2011. jún. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!