Akinek van köldökpc-je, és ha be is gyulladt neki. a pc belövése után kb mikor volt?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert én szombat reggel csináltattam, most vasárnap van és még nincs semmi baja, nem is fáj csak agy kicsit húzódik ha leülök,fölállok. Remélem nem lesz akk semmi már, mert én am is érzékeny vok az ilyenkre. Fülbevalót sem bírtam, és most csodálkozok is h ez + nem is fáj. Jah és csak annyit még h csak hétfőn tok rá venni fertőtlenítőt :'( Rem addig nem lesz semmi baja. Am Betadine az jó nem?2010. máj. 9. 11:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!